zondag 18 juni 2017

Nog 4 weken......

Vandaag over 4 weken vertrekken we naar Florida, de tijd gaat echt snel! Caro en Olaf hebben nog maar 3 weken school. En dan gaat Caro na de zomervakantie alweer naar haar laatste jaar op de basisschool en Olaf gaat naar groep 5, ook hij heeft al de helft van de basisschool erop zitten!

Vandaag konden we voor de eerste dag Disney de Fastpasses reserveren. Dit kun je 30 dagen voordat je gaat doen en per dag kun je er maximaal 3 reserveren. De komende 2 weken proberen we elke dag 3 Fastpasses te reserveren want we denken dat het erg druk zal zijn in de Disney parken en dan is het wel fijn dat je voor in ieder geval 3 attracties minder lang in de rij hoeft te staan!

Wat we wel jammer vinden is dat je nu wel echt iedere dag vooruit moet plannen. Dus we moeten nu al beslissen op welke dag we naar welk park gaan. Nu zijn we écht niet van plan om alle 14 dagen door te brengen in een Disneypark maar we proberen wel om voor alle 14 dagen Fastpasses te reserveren, op de dag zelf kunnen we die altijd nog annuleren.

Als we alle 14 dagen Fastpasses hebben gereserveerd dan zal ik hier wel een overzicht neerzetten van onze planning.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten