donderdag 13 juli 2017

En dan is het bijna zo ver!

Nog maar 3 nachten slapen en we vertrekken al naar Florida! Wat is de tijd enorm snel gegaan, ik zie ons nog zitten op die vrijdagavond in januari "zullen we het écht doen, zullen we boeken?"

De afgelopen maanden veel gelezen over Florida, in boeken en op internet. Veel reisverslagen van anderen doorgenomen voor tips en veel info opgezocht op het floridaforum.

En nu zijn we druk met opruimen, alles wassen en strijken en alle spulletjes alvast klaarleggen. Deze week nog een rugzak gekocht waar onze spiegelreflexcamera in kan en toch ook nog maar even snel kofferriemen met TSA slot gekocht, want de koffers mogen tenslotte niet op slot hè wanneer je naar de States gaat!

En naast alle vakantiestress kwam ook nog eens het dyslexie-onderzoek van Olaf en een afspraak bij de tandarts voor Caro tussendoor. En als klap op de vuurpijl werd ik vanmorgen wakker met een opgezwollen oog, dus óók nog maar even snel een bezoekje aan de dokter gebracht. Hopelijk is dat ongemakje snel weer verdwenen en wordt het geen écht ontstoken oog! Het zalfje is in ieder geval al wel in huis!

Morgen en overmorgen nog wat laatste boodschapjes, morgenavond komt onze kapster nog onze haren knippen zodat we alle 4 goed gekapt op reis kunnen en dan zaterdag koffers inpakken en dan zijn we er helemaal klaar voor!

En dan is het wachten zondagochtend op de taxi die als het goed is om 6.00 uur voor rijdt en ons netjes voor de ingang van Schiphol afzet en dan kan ons Florida-avontuur beginnen!

1 opmerking:

  1. Hopelijk een voorspoedige reis gehad. Ben benieuwd naar jullie belevenissen

    BeantwoordenVerwijderen